RTL Nieuws - Alles op alles voor 'onschuldige' zoon

De vader van Romano van der Dussen is een crowdfundactie gestart, hij kan de juridische kosten voor zijn zoon niet meer betalen. Zijn zoon zit al twaalf jaar in een Spaanse cel voor aanrandingen en een verkrachting die hij zeer waarschijnlijk niet gepleegd heeft. Bekijk de korte reportage op RTL Nieuws.

rtlnieuws romano

BNN Programma How to Stay Alive

How to Stay Alive is een nieuw populair-wetenschappelijk programma met presentatrice Floortje Dessing en Dennis Storm en zal vanaf 3 april worden uitgezonden op Nederland 3.

In "How To Stay Alive":
Hoe voorkom je dat je in het buitenland wordt gearresteerd. Prisonlaw heeft meegewerkt aan deze aflevering om voorlichting en een waarschuwing te geven aan jongeren die tijdens hun vakantie met politie en justitie in aanraking komen. 

Uitzending bij De Wereld Draait Door

Op 14 september 2010 was Rachel Imamkhan te zien in De Wereld Draait Door, naar aanleiding van de terugkeer van Rien Parlevliet. 

Uitzending Hart van Nederland

Op 14 september 2010 was Rachel Imamkhan te zien in Hart van Nederland, naar aanleiding van de terugkeer van Rien Parlevliet. Bekijk hier de uitzending.

Uitzending Editie NL

Op 8 juni 2010 is Rachel Imamkhan wederom te zien geweest in Editie NL, naar aanleiding van de arrestatie van Joran van der Sloot in Chili.

Uitzending Editie NL

Op 4 juni 2010 is Rachel Imamkhan te zien geweest in Editie NL, naar aanleiding van de moordverdenking van Joran van der Sloot in Peru en zijn vlucht.

Uitzending Goedemorgen Nederland

Op dinsdag 8 mei 2007 is Rachel Imamkhan live te zien geweest in het programma Goedemorgen Nederland.