€10.000,- opgehaald voor Romano van der Dussen !

Op zaterdag 25 juli jl. is door de stichting PrisonLAW een crowdfunding campagne opgezet voor de Nederlander Romano van der Dussen, die al bijna 12 jaar onschuldig vastzit in Spanje voor drie zedendelicten. Inmiddels is al € 10.000 euro opgehaald.

Het doel van de crowdfunding was een bedrag van minimaal € 10.000 op te halen. De stichting PrisonLAW, die Romano sinds 2012 juridisch bijstaat, kan door alle bijdragen de juridische strijd van Van der Dussen voortzetten. Zo zal de stichting PrisonLAW zal zich samen met een gespecialiseerde lokale advocaat voegen als particulier aanklager in het strafproces tegen Mark Dixie. Daarnaast worden de bijdragen besteed aan het levensonderhoud van Van der Dussen in de gevangenis.

Van der Dussen geeft via PrisonLAW aan "erg dankbaar te zijn voor de massale steun en aandacht voor zijn zaak."

PrisonLAW zal het publiek via hun website (www.prisonlaw.nl) zo veel mogelijk op de hoogte proberen te houden van de ontwikkelingen in het nieuwe proces.

Op dit moment is het streefbedrag bereikt. Alle donaties boven de €10.000,- worden eveneens volledig gebruikt ter ondersteuning van de strafzaak van Romano van der Dussen.
Donaties kunnen worden gedaan via de Crowdfunding website GEEF.NL.