!!! Belangrijk !!! PrisonLAW vraagt uw aandacht voor het volgende

Aanstaande zondag worden vijf buitenlanders, waaronder een Nederlander en een Indonesiër geëxecuteerd in Indonesië:

  • Ang Kim Soei, 62 jaar, met de Nederlandse nationaliteit, is veroordeeld tot de doodstraf bij de Tangerang District Court in januari 2003 drugsmokkel.
  • Rani Andriani alias Melisa Aprilia, 38 jaar, met de Indonesische nationaliteit is veroordeeld tot de doodstraf bij Tangerang District Court in augustus 2000 voor drugsmokkel.
  • Daniel Enemuo, 38 jaar, met de Nigeriaanse nationaliteit, is veroordeeld tot de doodstraf bij de Tangerang District Court in September 2004 voor poging tot drugssmokkel in Januari 2004.
  • Tran Thi Bich Hanh, 37 jaar, met de Vietnamese nationaliteit, is veroordeeld tot de doodstraf in November 2011 bij de Boloyali District Court voor drugsmokkel.
  • Namaona Denis, 49 jaar, geboren in Nigeria is veroordeeld tot de doodstraf bij de Bandung High court in 2001 voor drugsmokkel.
  • Marco Archer Cardoso Moreira, 52 jaar, met de Braziliaanse nationaliteit is veroordeeld tot de doodstraf in 2004 voor drugsmokkel.

PrisonLAW vraagt uw aandacht en verzoekt u de petitie te ondertekenen via onderstaande link. De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM) stelt in artikel 3: 'Een ieder heeft recht op leven, vrijheid en onschendbaarheid van zijn persoon'. Wij zijn onvoorwaardelijk tegen de doodstraf. De doodstraf is wreed en onmenselijk en schendt alle menselijke waardigheid en fundamentele rechten.

Onderteken deze petitie op AVAAZ.ORG