Donaties & sponsoring

De donaties voor crowdfunding kunt u doen via onze link op www.geef.nl met naam van de gedetineerden of projecten die u sponsort. Uw bijdrage is belangrijk!

 

PrisonLAW is de enige juridische organisatie in Nederland die zich specifiek op het terrein van juridische informatievoorziening bezighoudt. Informatie is her en der aanwezig, maar er bestaat geen centrale vraagbaak in Nederland waar familieleden en belanghebbenden terecht kunnen voor onafhankelijke juridische informatie over de situatie van gevangenen in het buitenland. PrisonLAW kan juist nu iets betekenen voor een kwetsbare groep Nederlanders.


Informatievoorziening, lobbywerk, juridisch advies en het verzenden van noodspullen zoals kleding, gezond voedsel, medicijnen, e.d. PrisonLAW kan vanaf nu het verschil betekenen, als onafhankelijke organisatie die kiest voor een professionele en persoonlijke benadering met een duidelijk statement naar de overheid en politiek.


Kom op voor deze Nederlandse gevangenen! Ieder verhaal kent twee kanten. PrisonLAW gelooft namelijk in een tweede kans voor eenieder! Het recht op een eerlijk juridisch proces en het recht op leven zijn rechten die eenieder toekomen. Steun daarom PrisonLAW in haar activiteiten, vanaf nu, voor het te laat is. Maak uw donatie over op IBAN nummer: NL63 ABNA 0454 9548 40 (BIC code: ABNA NL 2A) ten gunste van PrisonLaw te Amsterdam onder vermelding van uw naam en donatie.


U kunt ook DIRECT ONLINE DONEREN via http://www.allegoededoelen.nl.

 

Wij rekenen op uw steun.

Mensen en organisaties die u voorgingen door een donatie aan de stichting te doen of die op andere wijze de stichting vrijwillig steunden vindt u hieronder. De stichting bedankt hen voor hun bijdrage.

 

worldvisuals-logo rektoriksmall2
kruikemeier giftkikkerlogo